1

Ztrácím se v příjmech a výdajích

2

Zdržují mě chyby na mých fakturách

3

Fakturace mi trvá zbytečně dlouho

4

Hlídání splatnosti faktur je otrava

5

Nemám přístup k dokladům, když to potřebuji

6

Nebaví mě připomínat se neplatičům

7

Předávání dokladů účetní mě zdržuje

8

Ztrácím se v evidenci faktur a částek

Co brzdí tvůj byznys?

1

Ztrácím se v příjmech a výdajích

Máme řešení
2

Zdržují mě chyby na mých fakturách

Máme řešení
3

Fakturace mi trvá zbytečně dlouho

Máme řešení
4

Hlídání splatnosti faktur je otrava

Máme řešení
5

Nemám přístup k dokladům, když to potřebuji

Máme řešení
6

Nebaví mě připomínat se neplatičům

Máme řešení
7

Předávání dokladů účetní mě zdržuje

Máme řešení
8

Ztrácím se v evidenci faktur a částek

Máme řešení

Kalkulačku hoď do šuplíku. Příjmy a výdaje ti naservíruje appka

K přehledné evidenci příjmů a výdajů nepotřebuješ vzorečky v Excelu ani kalkulačku. Jenom vytáhneš mobil z kapsy, spustíš fakturační appku a hned vidíš, jak si tvůj byznys vede.

Chceš se
kouknout později?

    Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

    Chytré funkce iDokladu, které ti zpřehlední podnikání

    1. Čísla hned na domovské stránce

    Hned po přihlášení do appky najdeš nástěnku, kde vidíš, kolik máš za poslední dobu vyfakturováno, kolik už ti dorazilo na účet nebo jak si vedeš v poměru příjmy/náklady. Obchodní výsledky máš po ruce 24/7.

    2. Všechny doklady na jednom místě

    Vydané i přijaté doklady, zálohovky, účtenky, nabídky a další doklady máš v iDokladu pod jednou střechou. Díky tomu ti appka vygeneruje přehlednou evidenci příjmů a výdajů a obejdeš se bez tabulek.

    3. Čísla za měsíc, kvartál i rok

    Ponoř se do dat na pár kliknutí. Vyfiltruj si čísla o uhrazených i neuhrazených fakturách nebo příjmech a výdajích za libovolné časové období.

    4. Eviduj výdaje bez přepisování dokladů

    Přijaté faktury jednoduše zaeviduješ díky funkci Inbox – ten vyčte data z přijatých dokladů pomocí QR kódu nebo umělé inteligence a automaticky je propíše k výdajům do iDokladu.

    5. DPH pod dozorem

    Program ti spočítá, kolik máš každý měsíc zaplatit na DPH. A jestli ho zatím ještě neplatíš, včas tě upozorní, že se blížíš k hranici pro plátcovství.

    6. Znáš VIP zákazníky i potížisty

    V přehledu si jednoduše vyfiltruješ nejvěrnější zákazníky, kteří si zaslouží nějaký ten dárek, i naopak dlužníky a neplatiče. Díky tomu víš, s kým se vyplatí obchodovat.

    7. Oštítkuj, co potřebuješ

    Označ si faktury pomocí štítků, ať odlišíš různé druhy zakázek nebo projektů. Díky tomu budeš mít nad typy příjmů a výdajů ještě větší přehled.

    8. Podklady pro přiznání za pár sekund

    Když v appce poctivě eviduješ všechny doklady, na pár kliknutí si vygeneruješ kompletní podklady pro přiznání k DPH, daňové přiznání nebo souhrnné hlášení.

    Šetři mozek na jiné věci, správné údaje na fakturách za tebe pohlídá iDoklad

    Proč si pamatovat, jaké údaje patří na fakturu, když to za tebe udělá appka? Vystavuj faktury bez chyb, ať už seš neplátce, plátce DPH, fakturuješ do Německa i Ameriky nebo máš zákazníky za rohem.

    Chceš se
    kouknout později?

      Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

      Chytré funkce iDokladu, které zabrání chybám

      1. Soulad s paragrafy, ať se mění cokoliv

      iDoklad aktualizujeme minimálně 8× ročně. To znamená, že je vždy v souladu s aktuálně platnými pravidly pro fakturaci – v Česku, EU i zbytku světa.

      2. Kompletní údaje pro všechny situace

      Plátce DPH, neplátce DPH, identifikovaná osoba, podnikatel, který vede účetnictví... Ať už je tvoje výchozí situace jakákoliv, díky iDokladu máš na fakturách všechny údaje, které vyžadují předpisy.

      3. Vydané i zálohové faktury, prodejky atd.

      Klasická faktura je jen jedním z typů dokladů, které jako podnikatel vystavuješ. iDoklad umí všechny. Máš tak jistotu, že fakturuješ bez chyb, ať už vystavuješ jakýkoliv doklad.

      4. Našeptávač a doplňovač údajů, co brání šotkům

      Stačí napsat IČ, zbytek informací o zákazníkovi iDoklad sám dohledá z ARESu. A pokud jde o tvoje fakturační údaje, tak je appka doplní na fakturu automaticky.

      5. Neporušená číselná řada

      Ať už čísluješ doklady pro každého klienta zvlášť, nebo máš jednu řadu pro všechny, iDoklad zajistí, že v číslování faktur neuděláš chybu.

      6. Správné sazby DPH

      Napíšeš částku bez daně a iDoklad automaticky doplní DPH. Pokud patří služba nebo zboží do jiné sazby, kliknutím ji upravíš.

      7. Konec e-mailů bez přílohy

      Faktury už nemusíš manuálně přikládat k e-mailům. Jednou klikneš a vystavený doklad míří z appky přímo ke klientovi. Už se ti nikdy nestane, že odešleš e-mail a PDF s fakturou zůstane na disku.

      8. Hlídač plátcovství DPH

      Překročením limitu 2 mil. korun za 12 měsíců se ve tvém podnikání mění spousta věcí. Liší se i požadavky na faktury. iDoklad hlídá limit za tebe a včas tě na změny upozorní.

      9. Mini akademie, která tě nachytří

      Jako uživatel placeného tarifu v iDokladu máš zdarma přístup do mini akademie pro začínající podnikatele. Profíci přes účetnictví a daně ti ve video lekcích lidsky a srozumitelně poradí, jak vyzrát na fakturaci, daně a další nástrahy podnikání.

      Vystavuj faktury do 15 sekund

      Zapomeň na šablony v Excelu nebo zdlouhavé úpravy už vystavených faktur. Párkrát klikneš a faktura, zálohovka nebo jiný doklad přistane rovnou v e-mailu tvého zákazníka.

      Chceš se
      kouknout později?

        Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

        Chytré funkce iDokladu, které zrychlí fakturaci

        1. Stačí IČ, iDoklad doplní zbytek

        Pokud vystavuješ první fakturu pro nového klienta, stačí ti napsat IČ. Ostatní fakturační údaje dohledá iDoklad z ARESu.

        2. Adresář klientů jako jednoduché CRM

        Ulož si fakturační údaje, kontaktní e-mail, bankovní účet nebo jiné informace do adresáře. Novou fakturu pak vystavíš jedním kliknutím.

        3. Eura, koruny nebo klidně forinty

        V iDokladu vytvoříš fakturu v jakékoliv měně. Částku máš navíc hned automaticky přepočítanou podle aktuálního kurzu ČNB.

        4. Ceník jako jídelní lístek

        Ulož si nejčastěji prodávané zboží nebo služby do ceníku. Na fakturu pak položky přidáš jedním kliknutím.

        5. Odeslání faktury přímo z iDokladu

        Zbav se i drobností jako ukládání vystavených faktur na disk, přikládání příloh nebo psaní e-mailů. Připrav si šablony e-mailů a posílej doklady přímo z fakturační appky.

        6. Šablony pro ještě rychlejší práci

        Nastav si cizojazyčné texty na fakturu, odběratele, položky, přenesenou daňovou povinnost nebo cokoliv jiného. Pak jen vybereš šablonu, upravíš, co potřebuješ, a je to.

        7. Faktury, co se vystavují samy

        Vytvoř šablonu, nastav, jak často ji chceš vystavit, a iDoklad udělá veškerou práci za tebe.

        Leze ti hlídání splatností na nervy?

        Nech to na appce! Na jedno kliknutí zobrazíš všechny neuhrazené faktury a nastavíš si automatické posílání upomínek všem, kdo ti nezaplatí včas. A díky přehledu příjmů a výdajů si určíš datum splatnosti, které ti vyhovuje.

        Chceš se
        kouknout později?

          Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

          Chytré funkce iDokladu, se kterými máš ve fakturách pořádek

          1. Přehled o fakturách

          V iDokladu máš dokonalý pořádek ve všech fakturách, appka je totiž filtruje podle údajů. Všechny neuhrazené faktury si zobrazíš na jedno kliknutí a žádná ti neunikne.

          2. Díky spárování s bankou víš, kdo ti už zaplatil a kdo ne

          Jakmile ti zákazník zaplatí, uvidíš to v iDokladu. Spáruj appku s bankou a nic už složitě nekontroluj. Propojíš ji s účty u ČSOB, Fio, Raiffeisenbank, Komerční banky, České spořitelny, Air Bank, Tatrabanky, VÚB Banky. Další postupně přidáváme.

          3. Žádný dlužník ti neunikne

          Vedle neuhrazených faktur ti appka ukáže i přehled největších neplatičů – zákazníků s největším počtem neuhrazených nebo pozdě uhrazených faktur.

          4. Automatické odesílání upomínek

          Uhánět dlužníky nebaví nikoho, přenech to iDokladu. Nastavíš si automatické odesílání upomínek o nezaplacených fakturách – appka za tebe spočítá i výši penále za neuhrazení faktur.

          5. Splatnosti faktur zkontroluješ i z pláže

          A nebo při práci v terénu, ve frontě na oběd, při hlídání dětí na hřišti… stačí vytáhnout mobil z kapsy. Mobilní appka umí to samé jako počítačová.

          6. Nebo to nech na účetní

          Tvoje účetní získá v iDokladu přístup ke všem fakturám, prodejním dokladům a stáhne si je, kdykoliv potřebuje. Klidně může ověřit i datum splatnosti přijatých faktur. Účetní přidáš raz dva jako nového uživatele.

          7. Příjmy a výdaje v cuku letu

          S nastavením optimální splatnosti ti pomůže cashflow. Přehled příjmů a výdajů vidíš na jedno kliknutí a hned víš, kolik peněz budeš mít za týden nebo za měsíc. Snadno pak určíš, jak dlouhou splatnost potřebuješ.

          Faktury a platby zkontroluješ i z dětského hřiště

          Měj důležité dokumenty pořád po ruce. Odkudkoliv mrkneš na faktury, vystavíš cenovou nabídku nebo si na pár kliknutí zobrazíš aktuální přehled příjmů a výdajů.

          Chceš se
          kouknout později?

            Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

            Chytré funkce iDokladu pro přístup k dokladům odkudkoliv

            1. Přístup k dokladům 24/7

            S mobilní appkou iDokladu máš všechny dokumenty a chytré funkce stále u sebe. Potřebuješ jen mobil a připojení k internetu.

            2. Na dálku vystavíš zálohovky, cenové nabídky i dobropisy

            Faktury i jiné doklady vystavíš ve frontě na oběd i cestou ze schůzky. Navolíš IČ, položku a částku. Zbytek iDoklad doplní z databází, ověří za tebe solventnost klienta a spočítá DPH.

            3. Obchodní výsledky na pár kliknutí

            Vyměň excelové tabulky za šikovný přehled o příjmech a výdajích. S iDokladem okamžitě víš, kolik máš vyfakturováno, kolik peněz ti ještě dorazí na účet i co čeká na zaplacení. Svoje úspěchy vidíš hned po přihlášení do appky.

            4. Rychle zkontroluješ platbu od zákazníka

            Kvůli kontrole plateb od zákazníků nemusíš scrollovat v internetovém bankovnictví. Klidně v autě před schůzkou vytáhneš mobil s iDokladem a hned vidíš, zda ti zákazník zaplatil.

            5. Co změníš na mobilu, to se propíše „na počítač“. A obráceně

            Když na mobilu vystavíš fakturu, okamžitě se objeví i ve webové appce. Všechno je synchronizované, takže máš ve fakturaci pořádek.

            6. Výkazy pro úřady vždy po ruce

            Blíží se přiznání k dani z příjmů? Vygeneruj v appce na pár kliknutí podklady a pak je nahraj na Daňový portál nebo přepošli účetní. Všechno hezky v souladu s paragrafy.

            7. Rychlé předávání práce s účetní

            Do iDokladu přidáš raz dva i svou účetní, k dokladům se pak dostane kdykoliv, z Aše i Kanárů. Už žádné přenášení krabic s doklady, osobní schůzky ani dlouhé e-maily.

            Už se nikomu nepřipomínej

            Nezaplacené faktury nemá rád nikdo. Natož uhánění dlužníků a opozdilců. Nastav si automatické odesílání připomínek zákazníkům, kterým vypršela splatnost.

            Chceš se
            kouknout později?

              Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

              Chytré funkce iDokladu, které zatočí s neplatiči

              1. Přehled o neuhrazených fakturách

              V iDokladu máš dokonalý pořádek ve fakturách. Appka je filtruje podle údajů. Neuhrazené faktury si zobrazíš je na jedno kliknutí.

              2. Konec výmluv, že faktura nedorazila

              S výmluvami už si na tebe neplatiči nepřijdou. U každé vystavené faktury hned vidíš, zda si ji zákazník otevřel a viděl, nebo ne. Žádnému filutovi už na pohádky neskočíš.

              3. Žádný dlužník neunikne tvé pozornosti

              Vedle neuhrazených faktur ti appka ukáže i přehled největších neplatičů – zákazníků s největším počtem neuhrazených nebo pozdě uhrazených faktur.

              4. Automatické odesílání upomínek

              Uhánět dlužníky nebaví nikoho, přenech to iDokladu. Stačí, když ho propojíš s bankou a nastavíš si automatické odesílání upomínek o nezaplacených fakturách – appka za tebe spočítá i výši penále za neuhrazení faktur.

              5. Nastavení splatnosti faktury

              Pokud na fakturu nepřihodíš datum splatnosti, automaticky je to 30 dnů. V iDokladu si nastavíš splatnost, jakou potřebuješ.

              6. Zkontroluj zaplacené faktury odkudkoliv

              Jsi na dovolené bez počítače a potřebuješ zkontrolovat, zda ti klient proplatil faktury? Není problém, vše zkontroluješ pohodlně z mobilní appky.

              7. Platební schopnost zákazníka si můžeš ověřit předem

              Když v iDokladu vystavuješ fakturu, navolíš IČ, položku a částku. Zbytek appka doplní z databází. Prověří taky solventnost zákazníka – jeho platební schopnost.

              Šetři síly a papírování nech na účetní

              Účetní si tvé doklady stáhne, odkud chce a kdy potřebuje. Ty i účetní máte jistotu, že je vše v pořádku, takže už žádné osobní schůzky, dlouhé e-maily ani telefonáty.

              Chceš se
              kouknout později?

                Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

                Chytré funkce iDokladu pro rychlé předávání dokladů s účetní

                1. Účetní nalodíš raz dva

                V iDokladu získá účetní přístup ke všem fakturám, prodejním dokladům a data si stáhne, kdykoliv potřebuje. Účetní přidáš jako nového uživatele na pár kliknutí.

                2. iDoklad můžeš propojit se systémem své účetní

                Prodejky, přijaté i vystavené faktury mohou do systému účetní proudit automaticky. iDoklad propojíš s oblíbenými systémy, jako je Money S3, Pohoda nebo Vario. Rychle a bez ajťáka.

                3. Žádné zbytečné schůzky ani dlouhé telefonáty

                Účetní má do iDokladu přístup 24/7 a dokumenty si zkontroluje nebo stáhne z Aše i Kanárů.

                4. Měníš účetní?

                V pohodě. Současné účetní odebereš přístup do 5 vteřin a novou posilu nalodíš během chvíle.

                5. Rychlé předávání všech druhů dokladů

                Účetní si z tvého iDokladu stáhne všechny doklady, které potřebuje. Nemusíš ji zvlášť předávat vydané faktury, přijaté faktury, účtenky nebo prodejky. Vše najde na jednom místě.

                6. Žádné přepisování přijatých faktur

                Přijaté faktury jednoduše zaeviduješ díky funkci Inbox – ten vyčte data z přijatých dokladů pomocí QR kódu nebo umělé inteligence a automaticky je propíše do iDokladu. Tvoje účetní nemusí faktury přepisovat, takže ona ušetří čas a ty peníze.

                7. Podklady pro úřady

                S iDokladem si užiješ jistotu, že podklady pro finanční úřad budou v naprostém pořádku. Vygeneruješ je za chvíli ty i tvoje účetní.

                8. Katalog 300+ účetních, které pracují v iDokladu

                Pokud ještě účetní nemáš a potřebuješ pomoc s účetnictvím, daňovou evidencí nebo přiznáním, naše iDoklad pozitivní účetní ti rádi poradí. Najdeš je v našem katalogu.

                Všechny faktury pod jednou střechou

                Neztrácej hlavu v excelových tabulkách a složkách na disku. Eviduj všechny faktury na jednom místě ve fakturační appce. Pomocí chytrých filtrů dohledáš jakýkoliv doklad za pár vteřin, v mobilu i na počítači.

                Chceš se
                kouknout později?

                  Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

                  Chytré funkce iDokladu, které ti zjednoduší evidenci faktur

                  1. Doklady na jednom místě a přístupné z mobilu i počítače

                  Všechny přijaté, vydané či zálohové faktury najdeš v přehledném seznamu v iDokladu. Dostaneš se k nim z počítače i mobilní appky. Už žádné přehrabování ve složkách a v tabulkách.

                  2. Filtry, které najdou každou fakturu

                  Hledáš konkrétní fakturu? Pomocí filtrů ji bleskově najdeš. Zadej IČ, název klienta, produkt nebo jakýkoliv další údaj na faktuře.

                  3. Přijaté faktury zaeviduješ za pár sekund a vystavené ihned

                  Vydané faktury se ti v evidenci objeví hned poté, co je v appce vystavíš. Přijaté faktury zase jednoduše zaeviduješ díky funkci Inbox – ten vyčte data z přijatých dokladů pomocí QR kódu nebo umělé inteligence. Jen do aplikace přetáhneš PDF a iDoklad si údaje sám vyčte a zaeviduje.

                  4. Ceník jako jídelní lístek

                  Stejně jednoduše jako faktury eviduješ i své produkty, služby a ceny. V ceníku vytvoříš své nejčastější položky včetně cen a při fakturaci už jen vybíráš jako z jídelního lístku.

                  5. Stahuj data jedním kliknutím

                  Jedním kliknutím si data z evidence exportuješ k hlubší analýze, tisku nebo archivaci. Stejně jednoduše z nich připravíš i data pro daňové přiznání.

                  6. Oštítkuj si faktury dle potřeby

                  Označ si faktury pomocí štítků, ať odlišíš různé druhy zakázek nebo projektů. Evidenci dokladů si tak vyladíš přesně podle svých představ.

                  7. Snadná výměna dokladů s účetní

                  Účetní si tvé doklady stáhne, odkud chce a kdy potřebuje. Stačí jí přidělit do iDokladu přístup. Ty i účetní máte jistotu, že je vše v pořádku, takže žádné osobní schůzky, dlouhé e-maily ani telefonáty.

                  Jak to zrychlit?

                  Předvedeme ti to online

                  Za 15 minut ti náš specialista ukáže, jak iDoklad popožene tvoje podnikání. Vyber si volný termín nezávazné konzultace.

                  Vyzkoušej si iDoklad

                  Po registraci máš 60 dnů na pořádný test fakturační appky.

                  Otevřeme ti všechny funkce a pak bude na tobě, jaký tarif využiješ.

                  Brzdí tvoje podnikání něco jiného?

                  Nenechávej si to pro sebe!

                  Zamyslíme se, jestli dokážeme při vývoji fakturační appky pomoct. A pokud nás podnět zaujme, máš od nás roční předplatné nejvyššího tarifu iDokladu zdarma.

                    Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.

                    8 dnů = 8 e-mailů, které zrychlí tvoje podnikání

                    Přihlas se k e-mailovému seriálu, který ti představí ty nejlepší tipy.

                      Odesláním souhlasíte s našimi zásadami pro zpracování osobních údajů.